Saturday, March 31, 2012

Nantikan 1st GiveAway Zack-Monavie

Pengumuman!!!

Saya ingin mengadakan satu GIVEAWAY berbentuk LUCKY DRAW bermula pada 1 April 2012 sehingga 1 tarikh yang akan ditentukan..Giveaway ini adalah khas untuk rakan-rakan blogger dan pelanggan-pelanggan Zack-Monavie.. tapi ada syarat-syaratnya.. tapi sebelum tu kita tengok hadiahnya dulu..

Hadiah Lucky Draw:

sebotol Monavie yang bernilai RM145 (harga jualan)

menarikkan!! dan lebih menarik bila..
 pemenang boleh memilih sendiri Monavie yang mana satu menjadi pilihan hati..
jadi.. tungguuu 1 April 2012..


BANNER LUCKY DRAW


Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower 2 blog ini..
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: Lucky Draw Zack-Monavie
5. Mesti letak banner Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog zack-monavie.blogspot.com sahaja
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry PELANCARAN GIVEAWAY nanti..
8. Tag 3 orang kawan anda untuk turut serta memeriahkan Lucky Draw ini..

Itu sahaja.. Mungkin anda adalah pemenangnya..siapa tahukan :)
Jadi TUNGGUUU!!!

6 comments:

  1. sye join yee :)
    http://sangkot24.blogspot.com/2012/03/lucky-draw-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  2. @cik anim: tq menyemarakkan GA ni tapi nanti letak link kat entry 1 april punye yer.. entry Pelancaran Giveaway.. kat sini tak dikira nanti :)..

    ReplyDelete
  3. @nurul_diya: nanti join lah... tag kawan ramai2 pun boleh.. tq :)

    ReplyDelete
  4. @Muji Jaya Ganesha: 1 april nanti bolehlah join ye.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...