Wednesday, May 30, 2012

1st GiveAway Zack-Monavie

Ini merupakan sticky post.. untuk pos terkini sila scroll ke bawah ok :)

Dengan ini saya dengan rasminya melancarkan ...
1st GiveAway Zack-Monavie!!


Giveaway ini adalah khas untuk:

Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower 2 blog ini..
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st GiveAway Zack-Monavie
5. Mesti letak banner Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog zack-monavie.blogspot.com sahaja
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry INI SAHAJA nanti..
8. Tag 3 orang kawan anda atau lebih untuk turut serta memeriahkan Lucky Draw ini..

Itu sahaja.. !!!
Hadiahnya???

 sebotol Monavie yang bernilai RM145 (harga jualan)

menarikkan!! dan lebih menarik bila..
 pemenang boleh memilih sendiri Monavie yang mana satu menjadi pilihan hati..
merah? hijau? atau ungu? WOW!!

Jadi cepat2 turut serta dan hebahkan pada kawan2 lain ok..
tarikh tutup akan diumumkan bila-bila masa sahaja..
Mungkin anda adalah pemenangnya..siapa tahukan?!

92 comments:

  1. Assalam..

    Saya dah join.. ni linknye.. harap ada rezeki :)

    http://atieaizam.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  2. http://sangkot24.blogspot.com/2012/03/lucky-draw-zack-monavie.html

    (saya join juga ye ^_^

    ReplyDelete
  3. Camne nak join, Yana bukan pelanggan Zack-Monavie (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss_Yanfie boleh jer join.. sebenarnya GA ni untuk follower blog zack-monavie.. :)

      Delete
  4. Dah join (^^,) Thanks sudi jemput!

    http://yanfie.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  5. salam. saya sertai GA juga

    http://zero6september.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ID FOLLOWER : IMIE FATIEMA

    jemput singgah blog ye =)

    ReplyDelete
  6. akak join http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    minat nak join GA akak klik sini ye Wardah-Persona GA Fever

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq support GA sya.. nanti sya jenguk n support GA akak ek..

      Delete
  7. salam, tq sbb jemput. sy join yer

    http://joinsharefun.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    thanx!

    ReplyDelete
  8. join giveaway ini

    http://missedura.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  9. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  10. eika join :)


    http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  11. http://sheqynnehotloverzs.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie_06.html

    join ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  12. ohsem . nak joinyea :)

    http://iralone09.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  13. Salam...Saya join ya

    tinta-violet.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    tQ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kerana support GA... Goodluck!!!

      Delete
  14. Join

    http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  15. Sy join :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  16. Join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  17. salam sy join,pengguna monavie jg wrna unggu...hrp ada rezeki di sn...

    http://afiman81.blogspot.com/2012/04/pelancaran-1st-giveaway-zack-monavie.html

    slm knl dr sy...n follow sn...

    ReplyDelete
  18. Salam.Terima kasih jemput akak join GA.Semoga ada rezeki disini.Aminnnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ID:azatiesayang

    ReplyDelete
  19. Join

    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
  20. saya join sini

    http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    tq

    ReplyDelete
  21. salam kenal ;) saya sertai juga :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    terima kasih!

    ReplyDelete
  22. Salam, join sama memeriahkan ga ni. Moga2 adelah rezeki utk sy menangi nnt. AMinnn

    http://www.akmarwati.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  23. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  24. join (:

    http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  25. http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  26. Replies
    1. boleh jee...cos syarat penyertaan ialah anda perlu laa seorg blogger.. ;)

      Delete
  27. salam kenal. saya join.

    http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    semoga ada rezeki di sini. insyaallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  28. JOIN

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  29. saya join!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    id : noor fatin
    fb : fatin vavavoom

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  30. saya nak join :)

    http://feeraakira.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  31. join :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  32. salam...sy nak join jgk la...

    http://blogprincessshin.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  33. ok. saya tergoda nak join.
    dan dah join!

    http://oktizarvia.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    moga saya yang bertuah tu yea (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. JOIN
    http://lovegiveaway.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  36. dah tutup ke GA ni? maaf la tak sempat join.bz,tak dpt nak online sgt. nak spm thn ni...hehe :), thanks invite :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk makluman purplekyu^_^ kami belum mengumumkan tarikh tutup GA ini, masih sempat kalo nak join....

      Delete
    2. oh. oke. sy join :)

      http://everyoneolweztherebutnot4me.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

      Delete
    3. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  37. join..

    http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    id fb & follower: hasmiza abas
    email: hasmiza.abas@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  38. cik lynn join... =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  39. http://itsmetira.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  40. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  41. join yaa...
    http://anakenciksalamat.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html
    tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  42. miss shippy join ^_^

    http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html
    id fb :Shippy Tanjung Perak
    email : syadiq_adiqyana@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  43. Saya join ye.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  44. pyqa done join http://sayapyqafyqa.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
  45. salam..ciktom berminat join jgk..

    http://cik-tom.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-zack-monavie.html

    id follower: cik tom

    thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kerana support dan memeriahkan GA ini.. Goodluck!!

      Delete
    2. sama2..thx update ciktom dlm list :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...